HTML

Magyaros ételek ízletesen

Eleged van a sablon receptekből? Gyűjtsünk össze ízletes kipróbált ételrecepteket, hogy valóban finom ételek kerüljenek az asztalunkra!

Szavazás

Reklám

Árukereső

Archívum

Utolsó kommentek

  • Pap: Hali. Bocsi, de csak a cimkére szretném felhívni a figyelmet. Sziváslepény nem egyenlő a szilvásl... (2007.11.04. 14:57) Vaníliás szilváslepény
  • alma wad: jo otlet a blog ,aranyos receptek - vissza vissza terek - hadd tanuljak valamit . szivesen olva... (2007.10.16. 07:11) Ez a blog neked szól ha...
  • Utolsó 20

stat

Ludaskása sült paprikával

2007.10.07. 15:51 Goldséf

Hozzávalók: 2 liba apróléka (nyak, hát, far, láb, szárny, zúza szív) 1 kg rizs, 4 sárgarépa, 2 petrezselyemgyökér, 1 zeller, 20 dkg gomba, 2 vöröshagyma, 20 dkg zsír, 1 kávéskanál őrölt feketebors, 1 csokor petrezselyem zöld, só, 20 db. zöldpaprika.

Elkészítés: Az aprólékot feldaraboljuk, és hideg vízbe feltesszük főni. A zöldségeket karikára vágjuk, s miután a hús megpuhult, hozzáadjuk. Zsíron üvegesre pároljuk az apróra vágott hagymát, petrezselymet, a gombát és a rizst. Mindezt fölengedjük a félig megpuhult aprólékkal együtt. Sózzuk, és fedő alatt puhára pároljuk, majd összekeverjük az aprólékkal és megszórjuk őrölt borssal.

A paprikát a kályha tetején sütjük, közben forgatjuk. Ha kész, hideg vízbe tesszük, és lehúzzuk a hártyáját. Ecetes, cukros, sós vízben állni hagyjuk, és olajjal meglocsolva tálaljuk a ludaskása mellé. Jó étvágyat

Forrás: http://www.receptek.n1.hu/


Szólj hozzá!

Címkék: ludaskása

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarkonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr1189092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása