Hozzávalók: 2 liba apróléka (nyak, hát, far, láb, szárny, zúza szív)
Elkészítés: Az aprólékot feldaraboljuk, és hideg vízbe feltesszük főni. A zöldségeket karikára vágjuk, s miután a hús megpuhult, hozzáadjuk. Zsíron üvegesre pároljuk az apróra vágott hagymát, petrezselymet, a gombát és a rizst. Mindezt fölengedjük a félig megpuhult aprólékkal együtt. Sózzuk, és fedő alatt puhára pároljuk, majd összekeverjük az aprólékkal és megszórjuk őrölt borssal.
A paprikát a kályha tetején sütjük, közben forgatjuk. Ha kész, hideg vízbe tesszük, és lehúzzuk a hártyáját. Ecetes, cukros, sós vízben állni hagyjuk, és olajjal meglocsolva tálaljuk a ludaskása mellé. Jó étvágyat
Forrás: http://www.receptek.n1.hu/
Utolsó kommentek