HTML

Magyaros ételek ízletesen

Eleged van a sablon receptekből? Gyűjtsünk össze ízletes kipróbált ételrecepteket, hogy valóban finom ételek kerüljenek az asztalunkra!

Szavazás

Reklám

Árukereső

Archívum

Utolsó kommentek

  • Pap: Hali. Bocsi, de csak a cimkére szretném felhívni a figyelmet. Sziváslepény nem egyenlő a szilvásl... (2007.11.04. 14:57) Vaníliás szilváslepény
  • alma wad: jo otlet a blog ,aranyos receptek - vissza vissza terek - hadd tanuljak valamit . szivesen olva... (2007.10.16. 07:11) Ez a blog neked szól ha...
  • Utolsó 20

stat

Szalonnában sült szűzpecsenye

2007.10.09. 19:03 Goldséf

Hozávalók:
• 80 dkg sertésszűz
• egész fekete bors
• oregánó
• só
• 1 evőkanál ketchup
• 10-12 vékony szelet
húsos szalonna
• 2 evőkanál mustár
• 1 dl száraz fehérbor







A szűzpecsenyéket lehártyázzuk, leszárogatjuk, és durvára tört borssal, oregánóval, sóval, ketchuppal fűszerezzük. A szalonnaszeletekkel mindegyiket szorosan körbetekerjük, majd egy órára a hűtőszekrénybe tesszük. Ezután a tekercseket tepsibe fektetjük, és forró sütőben (220 °C, légkeveréses sütőben 200 °C) ropogós pirosra sütjük. A visszamaradt sütőzsiradékot a mustárral és a borral simára keverjük. Csipetnyi sóval, borssal ízesítjük, és felforraljuk. A sültet felszeleteljük, majd vajas, petrezselymes burgonyával és sült paradicsommal körítve, a mustáros pecsenyelével körülöntve tálaljuk. Jó étvágyat!

Szólj hozzá!

Címkék: szalonnásszűzpecsenye

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarkonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr47191522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása