HTML

Magyaros ételek ízletesen

Eleged van a sablon receptekből? Gyűjtsünk össze ízletes kipróbált ételrecepteket, hogy valóban finom ételek kerüljenek az asztalunkra!

Szavazás

Reklám

Árukereső

Archívum

Utolsó kommentek

  • Pap: Hali. Bocsi, de csak a cimkére szretném felhívni a figyelmet. Sziváslepény nem egyenlő a szilvásl... (2007.11.04. 14:57) Vaníliás szilváslepény
  • alma wad: jo otlet a blog ,aranyos receptek - vissza vissza terek - hadd tanuljak valamit . szivesen olva... (2007.10.16. 07:11) Ez a blog neked szól ha...
  • Utolsó 20

stat

Alföldi kolbászos hústekercs

2007.10.06. 11:26 Goldséf

4 szép nagy szelet
sertéscomb, só
30 dkg sütni való kolbász
3-4 evőkanál olaj

Elkészítési idő: 1 óra







A hússzeleteket jól kiverjük, megsózzuk. A kolbász bőrét lehúzzuk, villával összenyomkodjuk, és a szeletekre simítjuk. Szorosan felcsavarjuk, szélüket hústűvel megtűzzük. Parázs felett, forgatva és olajjal kenegetve körös-körül megpirítjuk. Tepsiben is süthető. Jó étvágyat!

Szólj hozzá!

Címkék: kolbászos hústekercs

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarkonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr50187986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása